0
Winkelwagen
€ 0,00

Anya’s Next Top Angel

Wil jij fotomodel worden? Heb jij de looks, de guts en de drive om voor de camera te schitteren? Maak kennis met Anya Lingerie en ontdek je verborgen talenten. Voor onze lingeriezaak zoeken wij Anya’s Next Top Angel. Ben jij zo’n engel?

Top Angel, topfotograaf
Maak werk van je ambitie en kom praten bij Anya Lingerie. Onze modefotograaf Freek Peters heeft oog voor talent. Hij leert je graag beter kennen en vertelt je over je mogelijkheden. Freek kent de modewereld als geen ander, heeft connecties bij de casting- en modellenbureaus en geeft je graag een opstapje. Anja zelf heeft haar sporen verdiend als model, visagiste en styliste. En nu maakt zij naam met Anya Lingerie.


Backstage Photoshoot kerstfolder 2012

Showtime voor Angels

Anya Lingerie is een zaak van naam en faam. Je bent niet de eerste die wij op weg geholpen hebben als model. Zie hier wat je voorgangers gedaan hebben, zowel mannen als vrouwen. It’s showtime!

Showtime Chantal Thomass
Showtime Chantal Thomass
Showtime Wolford
Showtime Wolford
Showtime Marlies Dekkers
Showtime Marlies Dekkers
Showtime Luna
Showtime Luna

Modeshow Stilettorun

Modeshow tijdens de  Stilettorun op de Steenweg. Dankzij Arjan van Avanti Kappers zagen onze meiden er geweldig uit en kijk vooral ook even naar filmpje achter de schermen, daar zie je Anja nog even in haar oude beroep, visagiste!!
Modeshow
Modeshow
Modeshow
Modeshow
Modeshow
Modeshow
Modeshow
Modeshow

Maak een afspraak

Ben jij de Next Top Angel die wij zoeken? Maak een afspraak met Anya Lingerie. Dat kan per mail naar info@anya.nl of info@freekpeters.com En je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnenlopen op de Kromme Steenweg 35 in Helmond. Engelen hebben een streepje voor. 

 

Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag hielpen wij in onze fysieke winkel klanten in onze paskamers. Hierdoor kennen we alle in en outs van onze producten als geen ander. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die ook graag!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.