0
Winkelwagen
€ 0,00

Valentijn Cadeau

Hoe schrijven we het nu eigenlijk??

Cadeau, Kado, Kadootje..... Ik ben de weg kwijt.
Een paar dagen geleden was het Valentijnsdag, en natuurlijk wil ik als lingeriezaak daar ook een graantje van meepikken. We hadden bedacht om een mooi chocoladehart op een stokje te laten maken, en deze als extra Kado Kadootje Cadeau???? mee te geven met Valentijn. Maar daar komt hij weer... is dit dan een chocoladehartlolly, een hart van chocolade lolly, een lolly van chocola in de vorm van een hart?? Hoe noem je dit en hoe bekt het lekker??

Ja, de chocolade was lekker en is nog steeds lekker, want we hebben er enkele over.

We hebben een leuk filmpje gemaakt die te zien is op F.B. mocht je geinteresseerd zijn! 

Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke Valentijnsdag gehad, wij hebben in ieder geval heel veel romantische mannen in de winkel gehad.

  anya lingerie         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag hielpen wij in onze fysieke winkel klanten in onze paskamers. Hierdoor kennen we alle in en outs van onze producten als geen ander. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die ook graag!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.