0
Winkelwagen
€ 0,00
Ondek het fijne ondergoed van Anya Lingerie, comfortabel en mooie materialen.


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Ook aan het dagelijkse ondergoed, de basics, stellen wij bij Anya Lingerie hoge eisen. Deze moet comfortabel zijn en van een goede kwaliteit. En moet natuurlijk een eigentijdse uitstraling hebben. Deze moeten lekker zitten onder uw kleding en indien nodig ook het juiste kunnen corrigeren. Voor de dames hebben wij de merken Schiesser, Marie Jo, Simone Perele  Cosabella en RJ, voor de heren eveneens Schiesser en nu ook het nieuwe trendy Hollandse merk PFM Underwear. Nog niet alles is op dit moment op de site te verkrijgen maar daar zijn wij nog volop mee bezig.


Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag helpen wij onze klanten in onze paskamers en kennen alle in en outs van onze producten daardoor als geen ander.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.