0
Winkelwagen
€ 0,00
Lise Charmel OUTLET /

Soir de Venice Lise Charmel

Deze rijkelijk met Swarovski steentjes versierde serie, Soir de Venice van Lise Charmel, is een basis serie! Als extra hebben alle strings hipsters, slips en bh's een zilverkleurig hangertje van een Venetiaans maskerje! Een heerlijke luxe standaard serie die ook in wit is te bestellen. 


Op de website zet Anya Lingerie altijd haar faforiete modellen, wilt u een ander model van Lise Charmel uit deze serie bestellen, dan kan dat per mail.


Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag hielpen wij in onze fysieke winkel klanten in onze paskamers. Hierdoor kennen we alle in en outs van onze producten als geen ander. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die ook graag!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.