0
Winkelwagen
€ 0,00
The Sweety
The Sweety

Een bralette of een beha.

Foto
The Sweety is een bralette.
Wat is een bralette? Het is een beetje een beha en een beetje een topje. Meestal trek je het aan als een shirtje, dus over je hoofd. Het is altijd een soft-cup, dus niet voorgevormd en er is ook geen beugel. Een bralette heeft ook geen cup- en omvangsmaten maar gewone confectie maten. Eigenlijk een beha in de meest simpele vorm.

Door het ontbreken van een beugel en voorgevormde cups zijn bralettes doorgaans minder ondersteunend.

Maar Cosabella heeft de bralette opnieuw uitgevonden. Ondanks het ontbreken van de beugels en voorgevormde cups geven de Never Say Never Sweety's volop ondersteuning en met de nieuwe Curvy Sweety zelfs tot de grotere maten. 

 

 
The Curvy Sweety
The Curvy Sweety

Een perfecte bralette voor grotere maten.

Foto
The Never Say Never Curvy Sweetie is een afgeleide van de succesvolle Never Say Never Sweety. De Sweety voor de kleinere maatjes en de nieuwe curvy gaat ongeveer van 70E tot wel 80G.

The Curvy Sweetie lijkt heel veel op de gewone Sweety maar met een paar slimme aanpassingen is deze bralette nu dus ook perfect voor grotere borsten, zeker voor vrouwen met een kleinere omvang. De bredere verstelbare kanten schouderbandjes geven een extra steun. En de kanten cups zijn met mesh verstevigd, ook weer voor die optimale steun. De mooie kanten bralette stretched met je mee, zodat die altijd mooi aansluit op je lichaam.

En sinds kort is er nu ook de "Curvy Hook & Eye". Met dezelfde look and feel als de gewone Curvy, maar nu met een stevige sluiting op de rug, net als een gewone beha. Zo kun je je bralette nog beter op je lichaam laten aansluiten.

Girls wanna have fun.

Foto
Vergeet je normale lingerie setjes en verwen jezelf met deze heerlijk zachte kanten Italiaanse lingerie. The Sweety en ook de Curvy Sweety zijn pure verwenners. Ooh la la, girls just wanna have fun now. 

En vergeet niet, zulke mooie lingerie mag gezien worden. Voel je een keer als een model op de prêt-à-porter in Parijs. Gebruik een ruim open gesneden top of jurkje, laat je blouse iets verder open staan, of direct onder een jasje. Kies als een ware fashionista voor de juiste accessoires en schoenen. En zeker weten dat jij de show steelt.

Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag hielpen wij in onze fysieke winkel klanten in onze paskamers. Hierdoor kennen we alle in en outs van onze producten als geen ander. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die ook graag!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.