0
Winkelwagen
€ 0,00
Tijden veranderen. Ook de openingstijden van de winkel van Anya Lingerie. Die veranderen helemaal in jouw voordeel. Zo kun jij voortaan op woensdag exclusief op afspraak bij ons terecht. En heb je de hele winkel voor jou alleen.
 
In alle rust
Winkelen op afspraak heeft voordelen. Zonder andere klanten kun je ongestoord kijken, passen en vergelijken. En wel op een tijd die jou schikt. Vergeet de drukte en hoogtijdagen. Op woensdag hebben wij alle tijd voor jou.
 
Afspraak maken
Lijkt het je wat om in alle rust exclusieve lingerie of badmode te passen? Bel 0492 55 43 57 en maak een afspraak. Of mail info@anya.nl  Zeker weten dat jouw woensdag mooi wordt.
 
Onze nieuwe openingstijden
Maandag       Gesloten
Dinsdag         10.00 tot 17.30 uur
Woensdag     Alleen open op afspraak
Donderdag    10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag           10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag        10.00 tot 17.00 uur

 

Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag hielpen wij in onze fysieke winkel klanten in onze paskamers. Hierdoor kennen we alle in en outs van onze producten als geen ander. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die ook graag!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.