0
Winkelwagen
€ 0,00
Lingerie /

Antigel

Antigel is het jongere merk van Lise Charmel, in eerste instantie verkocht ik hiervan vooral de Push Up modellen, maar steeds meer gaan de modellen in de D, E en F cups over de toonbank. Het is in verhouding tot de BH´s van Prima Donna Twist, weer net even wat anders. Van huis uit is het Italiaans en die weten wat mode is. Check ook even de badmode van Antigel. Voor alle maten die niet op de site staat kunt u even een mailtje sturen, deze zijn vaak nog wel te verkrijgen.


Op de website zet Anya Lingerie altijd haar favoriete modellen, wilt u een ander model van de series van Antigel bestellen, dan kan dat per mail.


Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag helpen wij onze klanten in onze paskamers en kennen alle in en outs van onze producten daardoor als geen ander.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.