0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

   Anya's nieuwe dingen, speciale dingen, gekke dingen.


Graag willen wij u hier op de hoogte houden over alle nieuwe ontwikkelingen in de lingerie wereld, maar ook over allerlei dingen die ons en hopelijk ook u interesseren.

 

Cosabella

  Anya     18/01/2019     Reacties (0)

Héééééél erg lang geleden was er eens een lingeriezaak in Helmond. Door omstandigheden besloot de eigenaresse, Anja, dat het tijd werd voor nieuwe plannen. Deels zijn deze plannen al uitgekomen. OOH LA LA De fysieke winkel werd gesloten. Nu was er ineens weer ruimte en tijd om nieuwe ideën een kans te geven. OOH LALA Voorlopig nog op deze website COSABELLA, de rest volgt vanzelf............... En ze leefden nog lang en gelukkig

Lees meer

sinterklaas

  30/11/2017     Reacties (0)

Kom je schoen zetten en maak kans op een lingeriesetje.

Lees meer

Op afspraak lingerie kopen??

  Anya Lingerie     12/09/2017     Reacties (0)

Kijk hier is nou behoefte aan, en dan zijn wij als Anya Lingerie natuurlijk haantje de voorste. Het is altijd hollen en stilstaan, in elke winkel kent men het probleem. Anya Lingerie heeft er wat op bedacht, op woensdag zijn we helemaal alleen op afspraak open. Iedereen die wat meer aandacht of tijd nodig heeft kan dan ook de gehele aandacht ontvangen. Superr toch??

Lees meer

Valentijn Cadeau

  anya lingerie     16/02/2017     Reacties (0)

Hoe schrijven we het nu eigenlijk?? Cadeau, Kado, Kadootje..... Ik ben de weg kwijt. Een paar dagen geleden was het Valentijnsdag, en natuurlijk wil ik als lingeriezaak daar ook een graantje van meepikken. We hadden bedacht om een mooi chocoladehart op een stokje te laten maken, en deze als extra Kado Kadootje Cadeau???? mee te geven met Valentijn. Maar daar komt hij weer... is dit dan een chocoladehartlolly, een hart van chocolade lolly, een lolly van chocola in de vorm van een hart?? Hoe noem je dit en hoe bekt het lekker?? Ja, de chocolade was lekker en is nog steeds lekker, want we hebben er enkele over. We hebben een leuk filmpje gemaakt die te zien is op F.B. mocht je geinteresseerd zijn!  Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke Valentijnsdag gehad, wij hebben in ieder geval heel veel romantische mannen in de...

Lees meer

Terug van Vakantie

  Anya Lingerie     15/10/2016     Reacties (0)

Weer terug...... van vakantie! En dan is het koud, heel koud. We stonden te rillen op het vliegveld. Onze dochter zou ons op komen halen maar er was nogal wat verkeersdrukte rondom Eindhoven Airport. We kwamen net uit Spanje en om 17.00 uur zaten we nog in het zonnetje met bijn 30 graden op het strand, en nu 5 uur later in deze koude oktoberavond. De volgende ochtend weer naar de winkel en daar stond de thermometer op 16 graden. Nou das ook koud, het is een oud pandje waar de winkel in zit en het duurde tot 16.00 voor het weer lekker opgewarmd was naar 20 graden. Het is hier duidelijk herfst!  Tijd voor heerlijke warme pyjamas en ochtendjasjes, huispakken en warme slofjes. Tijd voor de mooie najaarscollectie lingerie in mooie warme winterkleuren. Weg met de bikini's  We zijn er klaar voor, met zelf een...

Lees meer

Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag hielpen wij in onze fysieke winkel klanten in onze paskamers. Hierdoor kennen we alle in en outs van onze producten als geen ander. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die ook graag!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.