0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

 

Anya Lingerie,  klantvriendelijke website 

Een goede service, vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid dat is het meest belangrijke dat u van ons mag verwachten. 

Na ruim 15 jaar een fysieke winkel gerund te hebben, gaat Anya Lingerie alleen On-Line verder. Op deze website ziet u in eerste instantie de restanten uit onze fysieke winkel van o.a. het prachtige lingerie merk Lise Charmel.

Hiernaast gaan we ons bezig houden met leuke (nog enigzins) onbekende lingeriemerken. Te beginnen met het Italiaanse merk Cosabella. De strings en hipsters van naadloze rekbare kant verkocht ik in de fysieke winkel al ontzettend goed. Het word nu tijd om deze fijne hipsters en strings van cosabella een grotere bekendheid te geven zodat meer (jonge) vrouwen kunnen ervaren hoe fijn deze zachte naadloze kanten strings en hipsters dragen.

Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag hielpen wij in onze fysieke winkel klanten in onze paskamers. Hierdoor kennen we alle in en outs van onze producten als geen ander. Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die ook graag!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.