0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

 

Anya Lingerie,  een speciaalzaak in lingerie en badmode in Helmond.

Een goede service, vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid dat is het meest belangrijke dat u van ons mag verwachten. 

Naast onze fysieke winkel kunt u nu ook online uw bestellingen doen. Maar... wij zien ons niet als de zoveelste online lingeriewinkel, maar zien deze mogelijkheden vooral als een verlengstuk van onze fysieke winkel. Dus liever geen BH in diverse maten bestellen om thuis even te bekijken wat de goede maat is, want wij vinden dat u dat beter bij ons in de winkel kunt doen zodat wij u deskundig advies kunnen geven. Te vaak zien wij nog dames bij ons in de winkel die echt de verkeerde maat en... de verkeerde  BH dragen. 

Als u weet welke maat u van een bepaald merk heeft, kunt u natuurlijk op een comfortabele manier hiervan gebruik maken. En is het onverhoopt toch niet de goede maat of is het niet wat u ervan had verwacht, dan kunt u natuurlijk altijd terugvallen op ons vertrouwde service niveau.

Gratis verzenden vanaf!!

De kosten om uw bestelling binnen Nederland naar u op te sturen zijn gratis vanaf €75,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €3,75.

De kosten om uw bestelling naar België en Duitsland u op te sturen zijn gratis vanaf €100,--. Voor bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €5,75.

Vakmanschap is meesterschap.

Kwaliteit en vakkennis staan bij ons op het eerste plan en niet zozeer de snelheid van leveren. Elke dag helpen wij onze klanten in onze paskamers en kennen alle in en outs van onze producten daardoor als geen ander.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.